Sanat Tarihi Konuşmaları Konulu Toplantı

Sanat Tarihi Bölümünün aylık düzenli olarak yapmayı planladığı "Sanat Tarihi Konuşmaları" isimli toplantımızın ilki Sanat Tarihi Bölüm Kitaplığında Prof. Dr. A.Osman UYSAL’ın "Çanakkale’den İki Örnek Işığında Osmanlı Mimarisinde Eklektizm” başlıklı konuşmasıyla gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof.Dr. Sedat MURAT ve Rektör Yardımcısı Pelin KANTEN, Rektör Yardımcısı Okan AKTUR, İ.T.B.F. Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ile Fen Fakültesi Dekan V. Sermet KOYUNCU, her iki fakültenin dekan yardımcıları, Sanat Tarihi Bölümü hocaları ve lisansüstü öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Osmanlı döneminin son dönem mimarisi konuşuldu. Konuşma sonunda Rektörümüzün de soru ve katkılarıyla iştirak ettiği toplantı dilek ve temennilerle son buldu.