Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası

20-27 Aralık "Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası" etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliği ile ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik 27 Aralık 2023 Çarşamba günü Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Bilgin GÜNGÖR tarafından "Akif'in Sözü Cumhuriyetin 100'ü" temalı konferans verildi. Konferansa İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan ERGÜVEN, Şube Müdürü Ahmet GÜNGÖR, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ergun ŞEN, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Konferans, Doç. Dr. Bilgin GÜNGÖR'e plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.