İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Programı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Programı Troya Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Programı Troya Kültür merkezinde gerçekleşti. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Dekan Yardımcısı Doç. Dr , Hayrettin İhsan ERKOÇ, Fakülte Sekreteri V. Yusuf EĞİLMEZGİL, Üniversitemiz bünyesinde yapılan sosyal sorumluluk projelerinin tanıtımını yapmak için Doç. Dr. Hicran ÖZLEM, Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi'nden psikolojik danışman Öğr. Gör. Cumhur ÇINAZ ve çok sayıda öğrenci katıldı.