İdari Personel Toplantısı

İdari Personel Toplantısı 21.09.2023 Perşembe günü saat 09:30'da Dekanlık Toplantı Salonunda Fakülte Sekreteri Yusuf EĞİLMEZGİL  başkanlığında gerçekleşmiştir.
Toplantıda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlıyor olması nedeniyle yürütülen idari çalışmalar değerlendirilmiş, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında yapılacak işlemler ve talep edilmesi düşünülen Hizmet İçi Eğitim Konuları, Kampüs 7/24 sistemi üzerinden teşekkür, öneri ve iyileştirme talepleri ve bu yıl Üniversitemiz tarafından çalışmaları yürütülen görevde yükselme sınavlarının olacağının da bilgisini personele aktararak karşılıklı fikir alış verişinde bulunulmuştur.

Fakültemiz idari personeli ile her ayın ilk haftasında personel toplantısı gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.

Fakülte İdari personel toplantısı.docx