ÇOMÜ Sosyoloji Topluluğu’nun “Mezun Konuşmaları” serisi

Çomü Sosyoloji Topluluğu’nun “Mezun Konuşmaları” serisi ikinci konuğu Hatice Uylan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Çomü Sosyoloji Topluluğu bahar dönemindeki ilk etkinliğini başlatmış olduğu Mezun Konuşmaları serisinin ikincisiyle 24 Mart 2022’de Fen Edebiyat Fakültesinde D-204’te gerçekleştirdi. Serinin ikinci konuğu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Gençlik Lideri, Sosyal Medya ve Basın Sorumlusu aynı zamanda Çomü yüksek lisans öğrencisi Hatice Uylan oldu.

Uylan, kendi deneyimlerini aktararak bölümde lisans eğitimine devam eden öğrencilerin kendilerini geliştirmek için faydalanabilecekleri imkanlarla beraber yapabileceklerinin ve mezuniyet sonrası için kamu ve bakanlıklarda sosyolog istihdamına yönelik olanakların, dikkat etmeleri gereken hususlar hakkındaki bilgilerini aktardı. Etkinlik soru-cevap kısmının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.