Avustralya Büyükelçiliği ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arasında İkili İşbirliği

Avustralya Büyükelçiliğinden İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal'a Ziyaret

Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu Lucas Robson, Avustralya Büyükelçiliğinden Nurcan Şen, Çanakkale Konsolosluğundan Barış Kaya, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal'ı makamında ziyaret etti.

2023 Anzak Törenleri hazırlıkları ile ilgili bilgi veren Konsolos Robson'un ziyareti sırasında Türk-Avustralya Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Azer Banu Kemaloğlu da bulundu.

Görüşmede, Fakültemiz ile Avustralya Konsolosluğu arasında Anzak Töreni ve tören etkinlikleri kapsamında yapılabilecekler hakkında karşılıklı iş birliği için fikir alışverişi yapıldı.