“Juvenile Justice and Child Rights (Çocuk Adaleti ve Çocuk Hakları)” başlıklı seminer - Dr. Stacie Haen-Darden

Fullbright Programı kapsamında 2022-2023 Güz Dönemi’nde İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nde misafir öğretim üyesi olarak görev yapan Dr. Stacie Haen-Darden, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında 21 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00’de Troya Kültür Merkezi A Amfisi Salonu’nunda “Juvenile Justice and Child Rights (Çocuk Adaleti ve Çocuk Hakları)” başlıklı bir seminer konuşması yapacaktır. Konuşma Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sercan H. Bağlama tarafından eş zamanlı olarak tercüme edilecektir. Tüm üniversite personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.