2022-2023 Güz Yarıyılı %10 Başarı Listeleri

Kapatılan Fen Edebiyat Fakültesi ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 1. sınıf  2022-2023 Akademik Yılı Güz  Yarıyılı %10 Başarı listeleri Öğrenci Bilgi sisteminden alınan bilgiler  ve ÇOMÜ Yüzde On Başarı Değerlendirme Yönergesi kriterlerine göre oluşturulmuştur.

EK' teki yönergede belirtilen kriterlere göre 13.03.2023 Pazartesi Günü saat 17:00'a  kadar itirazların  dilekçe ile  itbfogrenci@comu.edu.tr adresine mail ile yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar yönerge gereği geçersiz sayılacaktır.

İkinci Öğretim Öğrencilerimizin HARÇ İADE alabilmeleri için kendi ÜBYS ekranlarından “Diğer” menüsü altında yer alan “IBAN Bilgileri” alanından kendilerine ait olan IBAN bilgilerinin 17.03.2022 tarihine kadar ivedilikle girmeleri gerekmektedir.

168-comu-yuzde-on-basari-degerlendirme-yonergesi.pdf
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 1. sınıf Yüzde Onlar.xlsx