2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Beslenme Bursu

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Beslenme Bursu Başvuru Duyurusu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Beslenme Bursu başvuruları 25 Ekim 2022 Salı günü mesai bitimine kadar (kapatılan Fen Edebiyat Fakültesi) İnsan ve Toplum Bilimleri  Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna yapılacaktır.

Başvuru yapacak öğrencilerin

YEMEK YARDIMINDAN YARARLANACAK ÖĞRENCİLERDE ARANAN ÖZELLİKLER

a) Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde lisans öğrencisi olarak kayıtlı olması ve normal öğrenim süresinde okuyor olması. (kayıt dondurulan süreler öğrenim süresinden sayılmaz)

b) Yemek yardımından yararlanmak isteyen öğrencilerden başarı durumu aranmaz. Ancak müracaatların belirlenen okul kontenjanından fazla olması halinde diğer kriterlerle birlikte başarı kriteri de aranabilir.

c) Öğrencilerin disiplin cezası almamış olmaları gerekir.

ç) Öğrenci Velisine ait son 3 aylık bordro veya fakirlik belgesi ibraz etmek zorundadır. (Öğrenci e-devletten Sigorta Müstehaklık Belgesi olabilir.)

d) Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrenciler yemek bursundan yararlanamazlar.

Başvuru Tarihi ve Başvuru Yeri:

Başvurular en geç 25.10.2022 Salı günü mesai bitimine kadar (kapatılan Fen Edebiyat Fakültesi) Fen Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna yapılacaktır.

Ekler

1844-2021-2022-beslenme-yardimi-basvuru-formu.pdf